O centru Veni Vocalis

Veni Vocalis je centar specijaliziran za održavanje tečajeva engleskog jezika s vrlo jasnim ciljem: olakšati Vam proces učenja engleskog jezika i učiniti ga zanimljivim, dinamičnim i korisnim.

Profesori centra Veni Vocalis ulažu velik osobni angažman da Vam svaki sat nastave učine drugačijim, te da se prilagode Vašim afinitetima i potrebama.

Specifični smo po tome što nastavu engleskog jezika temeljimo na govoru. Cilj nam je pomoći Vam da razne jezične konstrukcije, gramatičke strukture i vokabular zaista usvojite tako da ih samostalno i suvereno možete koristiti u svom govoru. Da bismo Vam pomogli da steknete samopouzdanje, koristimo metodu funkcionalne komunikacije (FCM – functional communication method).

Prema FCM metodi već od prvog stupnja učenja engleskog jezika potičemo Vas da raznim interaktivnim tehnikama usvajate jezik kroz govor. Samo riječi koje znate kombinirati s drugim riječima u rečenici i samo gramatička pravila koja znate upotrijebiti u komunikaciji imaju za Vas kao govornika vrijednost i smisao.

U našoj nastavi od početnog do najnaprednijeg stupnja brinemo o tome da svaki polaznik ima dovoljno prilika i vremena da vježba i razvija svoje govorne vještine. Dugogodišnje iskustvo nam je pokazalo da je to moguće s najviše 6 polaznika u grupi te zbog toga naše grupe imaju do 6 polaznika.

Umijeće je početi govoriti engleski jezik tečno i točno s onim što već znate, umjesto da za to čekate naprednije stupnjeve.

Mi Vam u tome pomažemo.

U nastavi uz razne svjetski priznate udžbenike koristimo i naše multimedijalne materijale koje sami kreiramo za Vas kao važan dodatni izvor autentičnog govornog jezika.

Veni Vocalis garantira

 • Male grupe

  Male grupe

  Rad u grupama do maksimalno 6 polaznika.

 • Puno razgovora

  Puno razgovora

  Učenje engleskog s naglaskom na konverzaciji.

 • Praktična nastava

  Praktična nastava

  Usvajanje jezika koji možete odmah primijeniti u svakodnevnim situacijama.

Iskustva naših polaznika:

 • Priča o centru Veni Vocalis je ukratko priča o tome kako u godinu dana napredovati od sudionika sastanaka na engleskom jeziku koji vječno pokušava dokučiti 'koju je ono treću riječ rekao govornik, pa devetu, desetu . . .' pa do aktivnog sudionika i govornika na takvim sastancima.
  Davor Palatinuš
  - Odvjetničko društvo Palatinuš i partneri
 • Satovi su zaista prilagođeni meni. Dobar je osjećaj kad znate da netko stvarno prati vaše potrebe i pomaže vam da savladate svoje prepreke. Zbog toga se osjećam sve sigurnije kad govorim engleski.
  Tatjana Gerić Podravac
  - T-Mobile
 • Poslovni engleski jezik u centru Veni Vocalis uči se s lakoćom jer je nastava zanimljiva, poticajna i dinamična, a teme za razgovor raznolike i aktualne. Idealni spoj zadovoljstva i učenja.
  Mirjana Merlin i Lidija Žinić
  - Basler osiguranje Zagreb
 • Zahvalna sam što imam priliku učiti engleski u centru Veni Vocalis. Pozitivna energija i odlična komunikacija između polaznika i predavača čine da, već drugu godinu za redom, s veseljem očekujem svaki novi sat.
  Mirjana Turčić
  - Basler osiguranje Zagreb
 • Zabavno, zanimljivo, opušteno i praktično - asociralo bi na godišnji odmor, ali ne, takvo je učenje engleskog u centru Veni Vocalis, i baš zato je moj izbor Veni Vocalis.
  Tomislav Kolman
  - Kolman
 • Zanimljiv i profesionalan pristup uz ljubaznost i otvorenost zasigurno su dobitna kombinacija koju pruža Veni Vocalis. Teme su prilagođene situacijama u kojima se trenutno nalazim. Velika je prednost što teme o kojima ćemo diskutirati možemo odabrati sami. Sviđa mi se i to što se satovi baziraju 99% na konverzaciji i što se govorenje potiče i forsira.
  Monika Kraljević Kolman
  - Ellabo
 • Konačno prilika da se puno komunicira bez ustručavanja od pogrešaka. Opuštena atmosfera s puno smijeha i zanimljivim metodama učenja.
  Lidija Rubina
  - Basler osiguranje Zagreb
 • Metode koje se primjenjuju u centru Veni Vocalis omogućuju mi da polagano ali sigurno napredujem i osjećam se sigurnije. Ponavljanje novog vokabulara na više načina je super metoda da se nove riječi zapamte. Kombinacija slike i glasa na DVD-u je interesantna i motivirajuća.
  Liljana Ivanac
  - Basler osiguranje Zagreb
 • Rad u maloj grupi, puno razgovora i kreativni način učenja stimulira me da i dalje nastavim usavršavanje u centru Veni Vocalis. Svaki sat tečaja je temeljito pripremljen i tako osmišljen da je učenje engleskog jezika poticajno i nakon napornog radnog dana.
  Boris Stjelja
  - Dräger Safety
 • Profesionalnost, strpljivost i posvećenost svakako su prednost centra Veni Vocalis. Zadovoljna sam stečenim znanjem i napretkom u konverzaciji, također i načinom provođenja nastave, organizacijom i atmosferom.
  Terezija Ćurić
  - polaznica

Nazovite:

Tel: 01 3013 421

Mob: 091 3013 421

E-mail: veni@zg.t-com.hr