Semestralni tečajevi engleskog jezika

Engleski razumijete kad čitate i slušate, ali zapinjete
u govoru ?

Naše rješenje je specifično po tome što nastavu temeljimo na govoru. Tečaj engleskog jezika organiziramo kroz aktivne govorne radionice (active speaking workshops) gdje u interakciji s drugim polaznicima i profesorom stalno aktivno sudjelujete i govorite. Zbog našeg specifičnog pristupa, za vas gramatika i nove riječi više neće biti apstraktna pravila i lista riječi za koje niste sigurni kako ih upotrijebiti, već ih odmah usvajate i primjenjujete u stvarnim životnim situacijama.

Znate li što je najvažnije da biste lako i tečno progovorili engleski ?

Da biste zaista naučili govoriti engleski, morate imati prave uvjete da vježbate i razvijate svoje govorne vještine. Ako želite progovoriti engleski jednostavno nije dovoljno da tu i tamo kažete pokoju rečenicu, pročitate dio teksta ili pasivno ispunjavate radnu bilježnicu. Dugogodišnje iskustvo nam je pokazalo da to nije moguće u grupi s više od šest polaznika. Budući da je naš glavni cilj da baš svaki polaznik progovori engleski tečno i da stekne samopouzdanje, naše grupe imaju najviše 6 polaznika jer jedino tako svaki polaznik ima puno vremena i prilika za govorenje.

Garantiramo grupe do najviše 6 polaznika !

Kod nas vam se ne može dogoditi da upišete tečaj engleskog jezika za šest polaznika, a onda vas na tečaju bude sedam ili više. Jedini smo na tržištu koji vam to garantiramo jer je to jedan od naših osnovnih principa rada.

Kako Veni Vocalis razbija strah od izlaganja na engleskom ?

Stvaramo ugodnu i poticajnu atmosferu u kojoj svakom polazniku posvećujemo upravo onoliko vremena koliko mu je potrebno da se izrazi. To je naravno moguće samo u malim grupama do najviše 6 polaznika. Ne držimo se dosadnih, zastarjelih koncepata učenja jezika. Naša učionica se po potrebi pretvara u “ulicu”, “trgovinu”, “banku”, “aerodrom”, “putničku agenciju” ili “dvoranu za prezentaciju”, a sve u svrhu da vas što bolje pripremimo na stvarne situacije u kojima ćete moći govoriti engleski bez straha.

Termini radnim danima za odrasle:
17:00-18:30 ili 18:40-20:10 ili 20:30-22:00

Dinamika: 2×2 šks tjedno radnim danima

Cijena za gotovinsko plaćanje: 2.500 kn

Cijena za Amex PBZ card do 4 rate: 2.640 kn

Testiranja i upisi: od 02.01.2018. do popunjenja grupa

Proljetni semestar počinje 05.02.2018.

Nastava se održava u našim učionicama na Savici, ul. Zinke Kunc 3b

Veni Vocalis garantira

 • Male grupe

  Male grupe

  Rad u grupama do maksimalno 6 polaznika.

 • Puno razgovora

  Puno razgovora

  Učenje engleskog s naglaskom na konverzaciji.

 • Praktična nastava

  Praktična nastava

  Usvajanje jezika koji možete odmah primijeniti u svakodnevnim situacijama.

Iskustva naših polaznika:

 • Priča o centru Veni Vocalis je ukratko priča o tome kako u godinu dana napredovati od sudionika sastanaka na engleskom jeziku koji vječno pokušava dokučiti 'koju je ono treću riječ rekao govornik, pa devetu, desetu . . .' pa do aktivnog sudionika i govornika na takvim sastancima.
  Davor Palatinuš
  - Odvjetničko društvo Palatinuš i partneri
 • Satovi su zaista prilagođeni meni. Dobar je osjećaj kad znate da netko stvarno prati vaše potrebe i pomaže vam da savladate svoje prepreke. Zbog toga se osjećam sve sigurnije kad govorim engleski.
  Tatjana Gerić Podravac
  - T-Mobile
 • Poslovni engleski jezik u centru Veni Vocalis uči se s lakoćom jer je nastava zanimljiva, poticajna i dinamična, a teme za razgovor raznolike i aktualne. Idealni spoj zadovoljstva i učenja.
  Mirjana Merlin i Lidija Žinić
  - Basler osiguranje Zagreb
 • Zahvalna sam što imam priliku učiti engleski u centru Veni Vocalis. Pozitivna energija i odlična komunikacija između polaznika i predavača čine da, već drugu godinu za redom, s veseljem očekujem svaki novi sat.
  Mirjana Turčić
  - Basler osiguranje Zagreb
 • Zabavno, zanimljivo, opušteno i praktično - asociralo bi na godišnji odmor, ali ne, takvo je učenje engleskog u centru Veni Vocalis, i baš zato je moj izbor Veni Vocalis.
  Tomislav Kolman
  - Kolman
 • Zanimljiv i profesionalan pristup uz ljubaznost i otvorenost zasigurno su dobitna kombinacija koju pruža Veni Vocalis. Teme su prilagođene situacijama u kojima se trenutno nalazim. Velika je prednost što teme o kojima ćemo diskutirati možemo odabrati sami. Sviđa mi se i to što se satovi baziraju 99% na konverzaciji i što se govorenje potiče i forsira.
  Monika Kraljević Kolman
  - Ellabo
 • Konačno prilika da se puno komunicira bez ustručavanja od pogrešaka. Opuštena atmosfera s puno smijeha i zanimljivim metodama učenja.
  Lidija Rubina
  - Basler osiguranje Zagreb
 • Metode koje se primjenjuju u centru Veni Vocalis omogućuju mi da polagano ali sigurno napredujem i osjećam se sigurnije. Ponavljanje novog vokabulara na više načina je super metoda da se nove riječi zapamte. Kombinacija slike i glasa na DVD-u je interesantna i motivirajuća.
  Liljana Ivanac
  - Basler osiguranje Zagreb
 • Rad u maloj grupi, puno razgovora i kreativni način učenja stimulira me da i dalje nastavim usavršavanje u centru Veni Vocalis. Svaki sat tečaja je temeljito pripremljen i tako osmišljen da je učenje engleskog jezika poticajno i nakon napornog radnog dana.
  Boris Stjelja
  - Dräger Safety
 • Profesionalnost, strpljivost i posvećenost svakako su prednost centra Veni Vocalis. Zadovoljna sam stečenim znanjem i napretkom u konverzaciji, također i načinom provođenja nastave, organizacijom i atmosferom.
  Terezija Ćurić
  - polaznica

Nazovite:

Tel: 01 3013 421

Mob: 091 3013 421

E-mail: veni@zg.t-com.hr